CNC élhajlítás

A CNC vezérlésű hajlítógépünk, a lemezmegmunkálás területén a legkülönfélébb hajlítási igényeknek is megfelel. A kapacitáskihasználás végett CNC élhajlítási munkálatokat is vállalunk.

A CNC élhajlítás területei:

  • Nagy pontosságú élhajlítás
  • Visszavasalás
  • Merevítések benyomása
  • Rádiusz hajlítás

Hajlítás tartományaink az alábbiak:

  • Anyagvastagság: 0,5 mm – hajlítási hossz
  • Maximális hossz: 2600 mm

Élhajlító gépünk:

Baykal APHS 26090 90 t – 4 tengelyes CNC élhajlító gép, mely Delem DA66T színes vezérlésű, grafikus kijelzővel és offline programozási lehetőséggel van ellátva.

A nyomófékek sorozata minimalizálja az egységnyi idő költségeit. Gyors, érzékeny, minőségi és kiváló hajlítású képességekkel rendelkezik. A blokkos hegesztett karosszériaszerkezetének köszönhetően, a statikus és dinamikus merevség, hosszú élettartamot biztosít. A fék megbízható folyamatokkal növeli az értéket a legérzékenyebbek számára.

A CNC élhajlító gép hegesztéssel ellátott, kiemelkedő hajlító gerenda, két hengerrel, minőségi kovácsolt acélból készült és pontos csiszolással van ellátva. Az oszlop menetirányában teljes támogatást biztosítanak az alacsony súrlódási együtthatójú csúsztatók. A gépezet teljesen elektronikus szinkronizálású, a maximális hajlítási pontosság és megismételhetőség biztosítása érdekében. A pontos hajlítást egy lineáris vonal segíti. Kompakt vezetékes elektromos dobozzal van ellátva. A gépek biztonságáról és megfelelő működéséről tanúsítvány gondoskodik. Grafikus vezérléssel, teljes programozási és gépi vezérlési lehetőségekkel van felszerelve.

A CNC élhajlítás működési elve:

A hajlítógép grafikus felhasználói felületén a szerkesztés szoftverrel felszerelt PC-n történik, amely a gép része, vagy egy külső munkaállomáson. Egy új program létrehozásához mérnöki adatok importálhatók, vagy beilleszthetők egérrel és billentyűzettel.

Grafikus és menü vezérelt felhasználói felületen keresztül nincs szükség programozói ismeretekre. A szoftver kéri az összes szükséges értéket, és ellenőrzi az összes adatot. A bemenetek bármikor kijavíthatóak, és a minimális eltérések azonnal ellenőrzés alá kerülnek, ezáltal elkerülhetjük a nem megfelelő bemeneteket. A szoftver automatikusan kiszámítja az egyes hajlított elemek kiterített hosszát és meghatározza az oldalsó ütközők pontos helyzetét. Ideális esetben az egyes programokat egy adatbázisban tárolja, így könnyű helyreállítani őket keresési és rendezési funkciókkal.

A CNC élhajlítás előnyei:

Alkalmazása elősegíti az optimális teljesítmény megteremtését és a fenntartását, megkönnyíti a nagyobb pontosságot és ellenőrzést. Kiváló minőségű hajlító berendezéseinkkel a folyamat nagy pontosságú hajlításokat biztosít, miközben minimalizálja a nem megfelelő illesztés által okozott munkadarabok károsodásának kockázatát.

Ez a berendezés képes meghajlítani mind a nagy munkadarabokat, mind a kisebb alkatrészeket. A nagy termelési hatékonyságnak köszönhetően a hajlítás rövid időt vesz igénybe.  A teljes számítógépes vezérlés lehetővé teszi számunkra, hogy kiiktathassunk számos olyan gépet, amelyekkel a munkavégzés sokkal több időt igényel, és az emberi interakciók szükségesek. Kevés helyet foglal, és a CNC élhajlítás folyamtata lehetővé teszi a gyorsabb és gazdaságosabb munkát, és megtakarítást is biztosít Önnek.

A megrendelőink elégedettségé fontos számunkra. Rövid és középtávú célunk, a piaci részesedés növelése, az üzlettársak hosszú távú kapcsolatának kialakítása, valamint a környezet megóvása. A piaci igényeknek megfelelően célirányos gépek és eszközök folyamatos fejlesztése – figyelemmel kísérve a versenytársakat – az egyik legfontosabb számunkra.