Tanusítások, elismerések

Magyar Termék Nagydíj

Cégünk terméke. a “Vaporline” hőszivattyú család, a 2012.évben elnyerte a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ KITÜNTETŐ CÍMET

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke , a Magyar Termék Nagydíj fővédnöke beszédében kiemelte: a magyar gazdaság a nemzetközi piacon csak akkor lehet sikeres, versenyképes, ha magas hozzáadott értékű termékeket, valamint szolgáltatásokat állít elő és exportál.

A Magyar Termék Nagydíj esetében a pályázat célja az idén is az volt, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű, Magyarországon gyártott és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint emelje a fogyasztóvédelem színvonalát.

A legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerték a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet és ezzel együtt a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy egyéves díjmentes használatát.

ÉRTÉK&MINŐSÉG NAGYDÍJ

Cégünk terméke. a “Vaporline” hőszivattyú család, a 2018.évben elnyerte az ÉRTÉK&MINŐSÉG TANUSÍTÓ VÉGJEGY HASZNÁLATÁT 

 

KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKA/INNOVATÍV MÁRKA 2016-2019

2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a Magyar Brands bírálói.

Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.
A Magya Brands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolják. A Szakmai Bizottság döntése alapján a Geowatt Vaporline márkanevű hőszivattyúi KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számítanak, a hazai üzleti/innovatív TOP márkák egyikeként.

 

 

       

 

ISO tanusítvány                                                                                                       TÜV tanusítvány

   

Elismerések

Meszlényi Zoltán Díj

A Magyar Épületgépészek Szövetsége a Meszlényi Zoltán Díjat adományozta  cégünk fejlesztőmérnökének, Fodor Zoltánnak.
” Sokrétű és értékes pályafutása a hőszivattyús rendszerekhez kötődő munkájával érte el a csúcspontját. A geotermikus hőszivattyúk fejlesztésében új utakat járva ,azok hatékonyságát növelte jelentős mértékben. Munkájának kiemelkedő értékességét publikációk,szabadalmak,szakmai tanulmányok,több száz megtervezett és kivitelezett hőszivattyús rendszer és a saját fejlesztésű hőszivattyús berendezések sorozatgyártása jelzik.Elkötelezett a szakmai terület hazai fejlődése iránt is, tudását a szövetségben is önzetlenül megosztja másokkal.”

2012. febr.4.
Golyán László
elnök

Dr. Kocsis Károly Díj

Cégünk fejlesztőmérnöke, Fodor Zoltán kimagasló szakmai és tudományos tevékenységéért 2013-ban Dr.Kocsis Károly díjban részesült.